top of page

Gjør bryllupsdagen uforglemmelig med Dream Event

Hos Dream Event forstår vi hvor viktig bryllupsdagen er, og vi er her for å sikre at hvert aspekt av ditt bryllup er så magisk som du har drømt om. Fra partytelt til afterparty-løsning, tilbyr vi et bredt utvalg av tjenester for å tilfredsstille dine unike behov.

04eb478846f988bc639e38d5a1af80cc_edited.jpg
90b21c24fd7493917ce67fa37b39cd62_edited.jpg

Telt for bryllup

Våre partytelt er det perfekte stedet for bryllupsmottakelsen. Fra mindre telt for intime seremonier til større telt for store bryllupsfester, har vi et variert utvalg for å passe alle dine behov. Hvert telt er laget av høykvalitets materialer, garantert å gi dine gjester komfort uansett vær.

Vi har gunstige pakkeløsninger!

Vi vet at hvert bryllup er unikt, og derfor tilbyr vi skreddersydde pakkeløsninger for å sikre at alle dine behov blir oppfylt. Vi tar oss av alt - fra levering og montering til demontering - slik at du kan fokusere på å nyte din spesielle dag.

shutterstock_1686915826_edited_edited.jpg
1.png

Det perfekte afterparty!

Oppblåsbar nattklubb med plass til 40 personer. Følger med laserlys og røykmaskin. Dette tar sommerfesten til et helt nytt nivå! Mulighet for å leie DJ i tillegg. 

''Vi hadde en super opplevelse med klubben. Super service, med blide hyggelig karer. Telte fylte opp til forventning og bidro til en herlig kveld. God pris, god kvalitet på utstyr og bra anlegg.''

Celina C.

2.png
Send forespørsel

Takk for din bestilling! Vi vil kontakte deg snarest med pristilbud.

bottom of page