top of page

Lag tidenes slippfest for deres gruppe!

La Dream Event ta seg av det tunge løftet, slik at du kan fokusere på feiringen! Med vår unike Slippfest-Pakke får du en fullpakket festopplevelse levert rett til hagen din. Det beste av alt, vi kommer og monterer alt for deg, slik at du kan sitte tilbake og slappe av mens vi forvandler hagen din til et festlokale.

Skjermbilde.PNG
jawbreaker_edited.jpg

Jaw Breaker 2023

Helt fantastisk opplevelse! En game-changer for fester og arrangementer, ga oss drømmeslippet, og alle gjestene digget det. Om vi hadde spørsmål, ble de raskt besvart, og vi fikk til å planlegge alt på under en uke. Med røyken og laserne så det helt sjukt ut, og høyttaleren funket flott og var lett å koble til, og parkoble med egne enheter. Teltet var flott og av god kvalitet, så vi slapp å bekymre oss for at noe smått kunne ødelegge det. Både oppriggingen og nedriggingen gikk plettfritt, og vi slapp å bekymre oss for en eneste ting. Ville absolutt gjort igjen! Tusen takk for opplevelsen!

IMG_1350_edited.png

Hvorfor bruke tusenvis av kroner på å leie et lokale når du kan ha festen i hagen?

Vår Slippfest-Pakke er både økonomisk og praktisk, noe som betyr at du får mest mulig for pengene. I tillegg kan du slippe bekymringer om at noe innendørs kan bli ødelagt - utendørs er det bare himmelen som er grensen! Uansett hvor mange gjester du inviterer, kan vi skreddersy en løsning med våre forskjellige partytelt.

Gjør deres slippfest helt uforglemmelig med Dream Event

Vi vet at de beste minnene ofte er de som koster minst, men bringer mest glede. Så la oss ta stresset og bekymringene, mens du lager minner som varer livet ut.

ezgif.com-gif-maker (2).gif
1.PNG

Utstyr/produkter vi leier ut

- Oppblåsbar nattklubb-pakke
- Partytelt: Tilgjengelig i ulike størrelser
- Plastbord og plaststoler
- Diskolys for partytelt
- Ekstra soundbokser (høyttalere)
- Slushmaskin
- Beerpong bord

Bestilling
Send forespørsel

Takk for din bestilling! Vi vil kontakte deg snarest med pristilbud.

bottom of page