top of page
image 0017.jpg

OPPBLÅSBAR NATTKLUBB
I DIN EGEN HAGE!

9.png
5.png
soundsboks.png

Opptil 40 pers

Røyk og laser

Lydanlegg

Gjør kvelden helt uforglemmelig med vår portable nattklubb. Her følger det med alt utstyr, frakt og montering, alt i én pakke!

jawbreaker_edited.jpg

Jaw Breaker 2023

Helt fantastisk opplevelse! En game-changer for fester og arrangementer, ga oss drømmeslippet, og alle gjestene digget det. Om vi hadde spørsmål, ble de raskt besvart, og vi fikk til å planlegge alt på under en uke. Med røyken og laserne så det helt sjukt ut, og høyttaleren funket flott og var lett å koble til, og parkoble med egne enheter. Teltet var flott og av god kvalitet, så vi slapp å bekymre oss for at noe smått kunne ødelegge det. Både oppriggingen og nedriggingen gikk plettfritt, og vi slapp å bekymre oss for en eneste ting. Ville absolutt gjort igjen! Tusen takk for opplevelsen!

Ta begivenheten til neste steg

Klubben har plass til 40 personer og har en størrelse på 6x5x4m, perfekt til enhver hage! Det er også mulig å leie DJ, fotograf og videograf.

ezgif.com-gif-maker (2).gif
IMG_0190.JPG

Utstyr/produkter vi leier ut

- Oppblåsbar Nattklubb
- Røykmaskin
- Laserlys
- Lydanlegg
- Partytelt
- Stoler, bord og gulv
- DJ
Klikk her for å se alle produkter.

Vi frakter Klubben dit du ønsker
Vi leverer, monterer, demonterer og henter for deg!

car_0004_L_18_575x335.png

''Vi hadde en super opplevelse med klubben. Super service, med blide hyggelig karer. Telte fylte opp til forventning og bidro til en herlig kveld. God pris, god kvalitet på utstyr og bra anlegg. ''
-Celina C.

 • Hvordan fungerer prosessen?
  Prosessen går som følger: Dere sender inn en henvendelse i skjema Vi kommer tilbake med pristilbud Vi inngår avtale og leverer/monterer Klubben Dere har verdens feteste kveld Vi henter/demonterer
 • Hvordan er det med frakt og montering?
  Vi frakter Klubben og monterer alt for deg. Det er også mulig å hente og montere den selv om ønskelig. Fraktpris blir inkludert i pristilbudet, etter innsendt skjema.
 • Hvor mye koster det?
  Priser er fra 6 000kr ink mva, men vil variere. Vennligst send inn skjema om du ønsker å leie Klubben. Vi sjekker da om det er ledig og sender et pristilbud til deg.
 • Hvor stor er den?
  Klubben er på 6 x 5 x 4m, perfekt for enhver hage! Den har plass til maks 40 personer.
Bestilling
Send forespørsel

Tilleggsprodukter

Kontaktinfo

Takk for din bestilling! Vi vil kontakte deg snarest med pristilbud.

bottom of page